Успеси наших такмичара

Kategorija: Успеси

Наталија, браво!

 

Наталија Јанковић, ученица осмог разреда, наше школе, једина је ученица са територије Општине Осечина која је учествовала на Републичком такмичењу из књижевности – Књижевна олипијада и остварила значајан резултат (17/20).

Иначе, Наталија је поменутом такмичењу освојила I место на Општинском нивоу, II место на Окружном нивоу. Кроз читаво школовање учествује и постиже запажене резултате и на смотри рецитатора – Песниче народа мог. Својим талентом за лепоту казивања допринела је многим свечаностима и приредбама. Изузетно је вредна, талентована и посвећена, али и свестрана.

О њеној свестраности сведочи и учешће на овогодишњем такмичењу из хемије на Окружном нивоу, где је, такође, остварила запажен резултат. Ни измењен начин рада школа услед епидемиолошке ситуације није био препрека за Наталију, за стицање нових знања и постизање ових веома значајних успеха.

Поносни смо и почаствовани што је Наталија ђак наше школе, што смо имали прилику да радимо са првенствено једним дивним, добрим и васпитаним дететом, а потом и талентованм и вредним, и зато још једном искрено честитамо Наталији и њеној наставници и ментору, професору српског језика и књижевности, Јелени Симић на овом огромном и дивном успеху, и желимо јој да оствари све своје снове, да остане увек весела, радознала и отворена за нова знања. Не сумњамо да ћемо се и у њеном будућем школовању радовати њеним успесима.

 

Колектив и управа ОШ „Војвода Мишић“ Пецка

IMG-20210523-WA0002 5

Pogodaka: 938