Успеси наших такмичара

Kategorija: Успеси

Наталија, браво!

 

Наталија Јанковић, ученица осмог разреда, наше школе, једина је ученица са територије Општине Осечина која је учествовала на Републичком такмичењу из књижевности – Књижевна олипијада и остварила значајан резултат (17/20).

Opširnije: Успеси наших такмичара

Успеси 2013-2014.

Kategorija: Успеси

Вуковце, ђака генерације, одличне ученике, такмичаре који су освојили једно од прва три места на окружном такмичењу и учесника Републичког такмичења, наградио је књигама и дипломама директор школе Слободан Тодорић, 28. јуна 2014. године.

Књигама су награђени и ученици који нису имали изостанака у протеклој школској години.

uspesi2014 2

 Носиоци Вукове дипломе у школској 2013/2014. години су: Немања Лазић, Данијела  Марковић и Јована Манојловић, сви ученици VIII-1 одељења.

Немања Лазић је ђак генерације. 

Opširnije: Успеси 2013-2014.

Републичко такмичење 2013/2014

Kategorija: Успеси

Велики успех ученика наше школе, Марка Рабат - учешће на Републичком такмичењу из предмета Техничко и информатичко образовање, техничка дисциплина Архитектура и грађевинарство. Детаљније о томе можете прочитати у школском листу број 1, где је Марко са нама поделио своје утиске.

Фестивал науке

Kategorija: Успеси

festival-nauke-2

festival-nauke-3У петак, 5. децембра 2014. године по два најбоља ученика старијих разреда из сваког одељења  наше школе  награђени су посетом Фестивалу науке у Београду. У пратњи директора школе Слободана Тодорића обишли су три хале Београдског сајма. Ученици су се такмичили у многим научним играма где су показали запажене резултате и освојили награде.     

 

Opširnije: Фестивал науке