Рођен 5.9.1962. године у Осечини. Са породицом живи у Гуњацима. Педагошку академију завршио је у Шапцу 1983. Учитељски факултет у Ужицу 2005. У овој школи ради од1985. Радио је у комбинованом одељењу у Драгодолу, а потом у Матичној школи у Пецкој. Директор је од 2008. године.

 direktor

Реч директора:

Основна школа ,,Војвода Мишић“ Пецка увек је постизала добре резултате како у наставним тако и у ваннаставним активностима. Ученици ове школе постижу добре резултате, али и велике успехе када оду у средњу школу. Знање које стекну у нашој школи помаже им у даљем школовању, наравно, и на факултету а касније у својим професијама. Примера за то је много, али не бих набрајао да неког не изоставим и самим тим погрешим.

За успехе ученика наше школе, поред родитеља, заслужни су учитељи и наставници, који раде са ученицима и веома се труде да постигну што боље резултате у свим областима.

Као руководилац ове школе, често истичем да су учитељи и наставници „мајстори свога заната. У средини каква је ова у којој се налази наша школа, где су многи факултетски образовани отишли за бољим животом и где се из године у годину смањује број ученика, успех који постиже наша школа је утолико већи и значајнији.

                                                                                 Директор школе, проф. Слободан Тодорић

 

Pogodaka: 2013