Дечја недеља

„Свако дете срећног лица чува једна породица“

decja nedelja

 

 Ученици млађих разреда  Школе  у Пецкој и издвојених одељења из Гуњака, Царине и Драгодола и предшколци уживали су у игри, дружењу и програму поводом Дечје недеље, од 6. до 10. октобра 2014. године. 

 

 

 Понедељак, 06. 10. 2014. године

Осликавање школског дворишта

Ученици IIV разреда уз присуство својих учитеља осликали су школско двориште на тему „Моја породица“.

 (Ученици матичне школе осликали су школско двориште матичне школе, а ученици издвојених одељења школска дворишта својих школа.)

 Уторак, 07. 10. 2014. године

 Посета Народној библиотеци  у Пецкој

 Предшколци Предшколске установе ,,Лане“ из Пецке, предшколци из издвојених група из  Гуњака, Царине и Драгодола и прваци ОШ ,,Војвода Мишић“ из Пецке, укључујући и издвојена одељења, посетили су са својим васпитачима и учитељима Народну библиотеку у Пецкој. Добили су бесплатне чланске карте и погледали   луткарску  представу, коју су им припремиле библиотекарке.

 Спортски дан

             Уз помоћ и подршку наставника Физичког васпитања, Душана Mилутиновића ученици IIV разреда уживали су у разним спортским активностима. 

 (Сви ученици IIV разреда – матична школа + издвојена одељења.)

  Среда, 08. 10. 2014. године

Посета цркви у Скадру

 Ученици IIV разреда посетили су цркву у Скадру уз присуство својих учитеља, наставнице Енглеског језика Милице Сретеновић и вероучитеља Чедомира Ђурића. Вероучитељ је присутнима испричао податке о цркви и ученике подсетио на научено на часовима Православне веронауке.

 (Сви ученици IIV разреда – матична школа + издвојена одељења.)

  

decja nedelja3

 

Четвртак, 09. 10. 2014. године

 Приредба правацима

             Ученици II, III и IV разреда уз подршку својих учитеља припремили су ученицама I разреда програм добродошлице у основну школу.

(Свако у својој школи.)

  Петак, 10. 10. 2014. године

 Представа за децу „Првак Јеца и остала Деца“

             Ученици IIV разреда уз присуство својих учитеља посетили су Дом културе у Пецкој где су им ваљевске глумице Катарина Вићентијевић и Ангелина Лукић извеле представу „Првак Јеца и остала деца“.

 (Сви ученици IIV разреда – матична школа + издвојена одељења.)


 

 

 

 

Pogodaka: 1864