Новогодишњи хуманитарни базар

ДЕЦА ОШ "ВОЈВОДА МИШИЋ" ИЗ ПЕЦКЕ ЗА ТИЈАНУ МИЛОШЕВИЋ 

4

 

На овогодишњем хуманитарном базару за Тијану Милошевић, који је организовао Ученички парламент наше школе прикупљена је, од продатих честитки и украса, које су израдили наши ученици, значајна сума новца и уплаћена на Тијанин рачун.
Ученички парламент наше школе сваке године организује хуманитарни новогодишњи базар за оне којима је помоћ најнеопходнија.
Деца наше школе и ове године, направила су продајну изложбу својих новогодишњих радова. Да све буде на добро и лепо, побринула се наша школа, која је ове године по први пут, обезбедила, уз помоћ фирме "Цане" из Осечине, власника Станка Андрића, фирме "Подгорка" из Осечине, власника Драгана Поповића и СТР "Мали рај" из Осечине, новогодишње пакетиће за све ученике млађих разреда које им је уручио лично Деда Мраз. Најлепше хвала предузетницима из Осечине.
Ове године наше мисли, жеље и акције су посвећене Тијани Милошевић из Осечине. Тијани можете помоћи и ви, уплатом на рачун 200-126484771-09 Поштанска штедионица. 
Базар је ове године имао веома драгу и снажну подршку. Веома смо захвални и истовремено поносни што смо у прилици да имамо, у својој Општини, оволико добрих људи.
Нашем апелу одазвала се управа Општине Осечина, чији је председник , господин Никола Томић, лично, са својим сарадницима посетио и помогао нашу иницијативу. 
Нашу акцију подржали су поред управе Општине Осечина, лично, институционално, морално и финансијски; Полицијска станица Осечине, Народна библиотека Осечина, Туристичка организација Осечине. Њихови представници, наши драги пријатељи, сарадници и гости, посетили су нашу школу, разговарали са децом и учествовали у акцији.
Хвала председнику Општине Осечина, хвала свим институцијама и њиховим представницима, хвала свим појединцима, посебно господину Милутину Ђорђићу, који је на сваки начин улепшао нашу борбу, хвала дивним мештанима Пецке, хвала родитељима наших ученика и хвала целокупном колективу наше школе.
И на крају, ипак, најлепше и најпоносније хвала, и велико браво, за децу наше школе, која су срце и душа ове акције, која су још једном, у једним сталним и тренутним и посебним околностима, испољила своју зрелост, креативност, ентузијазам и хуманост.
Хвала, свима. Заједно смо успели у нашој намери, због које смо све и организовали, а то је да колико можемо помогнемо нашој Тијани.
Тијани желимо успешну операцију и много радости.
Срећну Нову годину и све предстојеће празнике жели вам 
Ученички парламент ОШ "Војвода Мишић" из Пецке.
123567
Pogodaka: 1056