Хуманитарна акција за Давида

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДАВИДА

 

Хуманост и племенитост су најлепше и највредније људске особине. Онај који даје усрећује и себе и друге. Помоћи другоме највиши је степен човечности.

Запослени у нашој школи, на седници Наставничког већа, одржаној 22. 12. 2020. године, скупили су новчана средства у износу од 16500 динара и уплатили хуманитарној организацији Буди хуман са назнаком за Давида Зељковића, нашег суграђанина. Овим гестом само сaмо започели хуманитарну акцију за Давида Зељковића. Планирамо сличне активности за Давида, али и за све оне којима је помоћ неопходна. Наши ученици и запослени увек ће се одазвати апелу за помоћ, али и сами организовати разноврсне акције прикупљања помоћи где год уочимо да можемо својим деловањем допринети.

Циљ ове објаве је, само и и искључиво, да подстакне и друге да помогну колико могу.

 

Драгом Давиду, желимо оздрављење и срећније детињство.срце

Дар има велику моћ. Стара изрека каже да тек кад поклањамо себе и од себе онда заиста дарујемо, али и да је рука која даје увек изнад оне које прима. Срећа, радост и задовољство су емоције које се у нама рађају када дарујемо, било да је реч о поклањању свог времена, енергије или новца.

Богат није онај ко много има, већ онај ко много даје.

Када вам неко учини нешто добро, ви учините добро неком другом, он неком трећем и тако се прави круг добрих дела. ( Владета Јеротић)

Колектив Основне школе „Војвода Мишић“

Pogodaka: 997